HIT Trading - Benno Jakobs

Welkom bij HIT

HIT Trading: leverancier, groothandel, maar bovenal spil in een internationaal netwerk van leveranciers en afnemers.

Wij zijn een voorraadhoudende importeur en exporteur van ruim 5.000 verschillende artikelen. Ons scherp geprijsde assortiment bestaat uit de categorieŽn Huishoud, Outdoor en Kerst(verlichting). Verder bevat het laag geprijsde assortiment van HIT Trading thema-artikelen, zoals speciale evenementen (EK, WK, etc.) en feestdagen (Valentijnsdag, Pasen, etc.).

Eigen ontwerp verpakkingen HIT Trading

De HIT Trading verpakkingen zijn veelzijdig. Vanwege de kwaliteit heeft de diversiteit van het gebruik ons altijd verbluft. Op de designafdeling ontwerpt men de verpakkingen zelf. Maak uw verpakkingsdozen uniek en kies een variant, die past bij het product en uw merk, doel en uw budget.

HIT Trading levert een breed scala aan verpakkingen en bijbehorende artikelen aan afnemers in een aantal sectoren, waaronder retailers, tuincentra, drogisterijen, supermarkten en meer. Omdat het assortiment bestaat uit een compleet aanbod, profiteren de klanten van het diverse assortiment. HIT Trading garandeert een hoge beschikbaarheid en een uitstekende leverbetrouwbaarheid - veel van de producten kunnen direct uit voorraad worden geleverd.

Samen groei realiseren

De dienstverlening omvat meer dan alleen de levering van producten. Klanten worden geadviseerd over efficiŽnte inkoop, voorraadbeheer en logistieke levering en HIT Trading past de kennis toe om hen te helpen hun groeiambities te realiseren. Voor hen is groei samen een sleutelprincipe.

HIT Trading: leverancier, voorraadhoudende importeur, maar bovenal spil in een internationaal netwerk van leveranciers en afnemers. Met meer dan 5000 artikelen in het laaggeprijsde assortiment van diverse thema-artikelen, zoals evenementen als het EK en WK, feestdagen, Outdoor en kerstartikelen.

Internationale inkoop

HIT Trading heeft een internationaal netwerk van leveranciers en afnemers. HIT Trading kan hierdoor snel reageren, zodat er goed kan worden ingespeeld op de huidige behoeften. Omdat HIT Trading grote hoeveelheden inkoopt, profiteren onze klanten, van scherpe prijzen. De kennis helpt HIT Trading bij het zoeken naar alternatieve verpakkingsoplossingen met een lage milieu-impact. HIT Trading denkt graag met u mee wanneer u op een productniveau wilt opvallen.

HIT Trading design

De verpakking is effectief gebleken voor online e-commerce. HIT Trading biedt ook advies voor uw bulkverpakkingsbehoeften en zij kunnen u adviseren over het meest effectieve verpakkingsontwerp voor uw producten. HIT Trading heeft een interne designafdeling die flexibiliteit biedt en korte doorlooptijden.

Met de technologische achtergrond en de toonaangevende variŽteit, is HIT Trading een gewaardeerde importeur voor de grotere retailers in Europa. Het succes is gebaseerd op het leveren van kwalitatief goede verpakkingen en artikelen met integriteit en betrouwbaarheid.

HIT Trading koopt hun producten voornamelijk in China en verkopen ze aan grootwinkelbedrijven, tuincentra, drogisterijen, supermarkten en de betere kookwinkels in binnen en buitenland. Directeur Benno Jakobs reist regelmatig af naar China om de fabrieken te bezoeken waar de producten worden gemaakt.