HIT Trading - Benno Jakobs

Welkom bij HIT

HIT Trading: leverancier, groothandel, maar bovenal spil in een internationaal netwerk van leveranciers en afnemers.

Wij zijn een voorraadhoudende importeur en exporteur van ruim 5.000 verschillende artikelen. Ons scherp geprijsde assortiment bestaat uit de categorieŽn Huishoud, Outdoor en Kerst(verlichting). Verder bevat het laag geprijsde assortiment van HIT Trading thema-artikelen, zoals speciale evenementen (EK, WK, etc.) en feestdagen (Valentijnsdag, Pasen, etc.).

Hit Trading en Spoga gafa beurs

Ook dit jaar komt er weer een Spoga beurs waar HIT Trading op aanwezig zal zijn. Door deze beurs te bezoeken zal je een hoop nieuwe inzichten op kunnen doen wat HIT Trading voor je kan betekenen. De Spoga beurs met HIT Trading zou zeker bovenaan je lijstje moeten staan. Wij zullen je in dit artikel het een en ander laten zien over deze beurs, zo weet je wat je te wachten staat. Onze directeur Benno Jakobs en zijn collega's zullen je hier ook informeren over de laatste trends.

Spoga+gafa 2019

Nog meer bedrijven, nog meer diversiteit en natuurlijk nog meer bezoekers: Jaar na jaar is het bij spoga+gafa mogelijk om op een indrukwekkende wijze kennis te maken met de grootste tuinbeurs ter wereld. Keulen is de place to be voor iedereen die zijn of haar tuin wilt voorzien van een bijzondere uitstraling. Wie de tuin op de best mogelijke manier wilt vormgeven zit op deze beurs wel goed, de topspelers van de wereldwijde groene industrie zijn allemaal bijeengekomen om jou de meest frisse ideeŽn te laten zien op het gebied van planten, ourdoor eten, tuinmeubilair en grilltoestellen.

Naast de vertrouwde dingen zal het evenementenprogramma van spoga+gafa eens een nieuwe focus op de tuin- en plantendelen gaan leggen. Naast de met succes opgerichte Boulevard of ideas exposities, in het kader van de POS Green Solution Islands, presenteert 's werelds grootste tuinvakbeurs in Keulen oplossingen voor de inrichting van de verkoopruimte. Met behulp van tentoonstellingen en lezingenfora richt spoga+gafa zich bovendien op de trendthema's van de tuinbranche in het kader van de Smart Gardening World, het IVG Power Place Akku en de buitenkeukenwereld. Ideaal dus voor ondernemingen die op een groene manier hun betrokkenheid met de klant willen verhogen en verbeteren.

HIT trading Ė alles op het gebied van import en export

HIT Trading is een van de grootste leveranciers die men kan vinden in Europa als het aankomt op alledaagse producten. Hun aanbod is erg breed, dit is te zien aan de ruim 5.000 producten die men kan vinden. Mede door de voordelige prijzen die men hier zal aantreffen is HIT Trading op de Spoga beurs zeker een evenement die niet mag worden overgeslagen. Het is mogelijk om hier als ondernemer producten in te kopen. Mocht je op zoek zijn naar producten die aansluiten bij een zeer specifieke branche dan is dit mogelijk, je kunt hier bijvoorbeeld producten vinden die aansluiten bij de feestdagen.

Je ziet dus wel dat een bezoek aan HIT Trading een bezoekje waard zal zijn. Door de beurs te bezoeken zal je een hoop zien omtrent de laatste ontwikkelingen op het gebied van tuinen, outdoor eten en inrichting. Meer info hierover kan je terugvinden op de sites zelfs van de betreffende beurs. Hier vind je dan ook gelijk alle info omtrent de bereikbaarheid en tijden van de beurs.

De kans is groot dat wanneer je kerstverlichting aanschaft, een nieuw servies of leuke outdoor gadgets koopt voor in de tuin, ze door een Lelystads bedrijf zijn geÔmporteerd. HIT Trading in Lelystad importeert en exporteert ruim 5.000 verschillende huishoud-, outdoor- en kerstartikelen.

HIT Trading koopt hun producten voornamelijk in China en verkopen ze aan grootwinkelbedrijven, tuincentra, drogisterijen, supermarkten en de betere kookwinkels in binnen en buitenland. Directeur Benno Jakobs reist regelmatig af naar China om de fabrieken te bezoeken waar de producten worden gemaakt.