HIT Trading - Benno Jakobs

Welkom bij HIT

HIT Trading: leverancier, groothandel, maar bovenal spil in een internationaal netwerk van leveranciers en afnemers.

Wij zijn een voorraadhoudende importeur en exporteur van ruim 5.000 verschillende artikelen. Ons scherp geprijsde assortiment bestaat uit de categorieën Huishoud, Outdoor en Kerst(verlichting). Verder bevat het laag geprijsde assortiment van HIT Trading thema-artikelen, zoals speciale evenementen (EK, WK, etc.) en feestdagen (Valentijnsdag, Pasen, etc.).

HIT Trading – Benno Jakobs

HIT Trading importeert en exporteert, van serviezen, borden, schalen en bbq’s tot ledlichtjes voor in de kerstboom. De kans is groot dat wanneer jij kerstverlichting aanschaft, een nieuw servies of leuke outdoor gadgets koopt voor in de tuin, ze door HIT Trading zijn geimporteerd.

Benno Jakobs - HIT Trading

Persoonlijk contact

Seizoensgebonden producten zoals themakleding, thema artikelen, WK en EK artikelen of Valentijnsdag geschenken komen alle in het assortiment van HIT Trading voor. Uiteraard kan een ruim aanbod in kerstverlichting artikelen ook niet ontbreken. Directeur Benno Jakobs is regelmatig te vinden in China met zijn team inkopers. Benno Jakobs hecht veel aan persoonlijk contact met de de producenten. Onze Chinese leveranciers vinden het namelijk ook belangrijk om een langdurige relatie op te bouwen.

Duurzaamheid HIT Trading B.V

HIT Trading voorziet compleet in haar eigen elektrabehoefte om meer verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van duurzaamheid.

Breed en internationaal assortiment

Inmiddels bestaat het brede en internationale assortiment uit ruim 5000 artikelen. Hierdoor is HIT Trading in staat de grotere retail bedrijven goed te bedienen. Daarnaast onderscheiden zij zich door een professionele styling en vormgeving afdeling in huis te hebben. Hierdoor zijn zij in staat om eigen ontwerpen en private labels te designen. HIT Trading is inmiddels al meer dan 100 jaar actief, en heeft de kennis en ervaring die vergaard is, ingezetom een geschikte partner te zijn voor retail bedrijven. Vanuit het centraal gelegen voorraadhoudende magazijn in Nederland vormen zij het middelpunt voor vele internationale schakels.

HIT Trading koopt hun producten voornamelijk in China en verkopen ze aan grootwinkelbedrijven, tuincentra, drogisterijen, supermarkten en de betere kookwinkels in binnen en buitenland. Directeur Benno Jakobs reist regelmatig af naar China om de fabrieken te bezoeken waar de producten worden gemaakt.

Benno Jakobs - HIT Trading Benno Jakobs - HIT Trading

Hit Trading en Spoga gafa beurs

HIT Trading – Voorraadhoudende importeur

Eigen ontwerp verpakkingen HIT Trading

Benno Jakabos HIT Trading