Wie zijn wij…

HIT Trading: importeur, maar bovenal spil in een internationaal netwerk van leveranciers en afnemers. We leveren aan retailers, tuincentra, bouwmarkten, groothandels en e-tailers.

Als onderneming bestaat HIT Trading al ruim 100 jaar, waardoor we inmiddels een goede kennis van de markt en veel ervaring met inkopen in het Verre Oosten hebben.

Centraal gelegen in Nederland hebben wij een eigen voorraadhoudend magazijn (20.000m²) van waaruit de Inkoop, Verkoop en Logistiek voor onze klanten, nationaal en internationaal wordt verzorgd.

Met een breed en internationaal assortiment bestaande uit ruim 5000 artikelen, in de categorieën koken&tafelen, huishoud, outdoor en kerst(verlichting), bedienen wij de grotere retailbedrijven. Door ons schaalvoordeel kunnen wij lage prijzen bieden.

Omdat wij in huis een professionele styling- en vormgevingafdeling hebben, zijn wij in staat om snel en efficiënt eigen verpakkingslijnen voor klanten te ontwerpen naast onze eigen private labels. Wij doen dit inmiddels voor een aantal grote internationale retailers.

 

Let op het FSC-logo voor FSC®-gecertificeerde producten