HIT Trading - Benno Jakobs

Welkom bij HIT

HIT Trading: leverancier, groothandel, maar bovenal spil in een internationaal netwerk van leveranciers en afnemers.

Wij zijn een voorraadhoudende importeur en exporteur van ruim 5.000 verschillende artikelen. Ons scherp geprijsde assortiment bestaat uit de categorieën Huishoud, Outdoor en Kerst(verlichting). Verder bevat het laag geprijsde assortiment van HIT Trading thema-artikelen, zoals speciale evenementen (EK, WK, etc.) en feestdagen (Valentijnsdag, Pasen, etc.).

HIT Trading – Voorraadhoudende importeur

Importeur in Huishoudelijke artikelen, importeur in kerstartikelen, importeur in outdoor artikelen en importeur in thema artikelen. Al deze bovenstaande termen worden veelal gebruikt om HIT Trading te omschrijven. Toch is deze organisatie meer dan dat. HIT Trading is uw partner om scherp geprijsde producten op een laagdrempelige wijze bij afnemers te plaatsen. Of u nu een grote, internationale speler bent, of een lokale retailer; bij HIT Trading is er altijd een oplossing voor u.

Seizoensgebonden producten

Seizoensgebonden producten zoals themakleding, thema artikelen, WK en EK artikelen of Valentijnsdag geschenken komen alle in het assortiment van HIT Trading voor. Uiteraard kan een ruim aanbod in kerstverlichting artikelen ook niet ontbreken.

Breed en internationaal assortiment

Inmiddels bestaat het brede en internationale assortiment uit ruim 5000 artikelen. Hierdoor is HIT Trading in staat de grotere retail bedrijven goed te bedienen. Daarnaast onderscheiden zij zich door een professionele styling en vormgeving afdeling in huis te hebben. Hierdoor zijn zij in staat om eigen ontwerpen en private labels te designen. HIT Trading is inmiddels al meer dan 100 jaar actief, en heeft de kennis en ervaring die vergaard is, ingezetom een geschikte partner te zijn voor retail bedrijven. Vanuit het centraal gelegen voorraadhoudende magazijn in Nederland vormen zij het middelpunt voor vele internationale schakels.

Importeur

Dus of u hen nu ziet als een Importeur van kerstartikelen, een Importeur van outdoor of een Importeur van huishoud artikelen, zij zijn voornamelijk een complete partner voor grote en kleine (internationale) retailers. Samen met hun partners willen zij een sterke relatie opbouwen, waar alle partijen van kunnen profiteren.

HIT Trading koopt hun producten voornamelijk in China en verkopen ze aan grootwinkelbedrijven, tuincentra, drogisterijen, supermarkten en de betere kookwinkels in binnen en buitenland. Directeur Benno Jakobs reist regelmatig af naar China om de fabrieken te bezoeken waar de producten worden gemaakt.